Termeni si Conditii

Home : Termeni si Conditii
Bine ati venit pe site-ul atelierului nostru!
Telefon: 0799191966 / 0767842464
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.kaliaflowers.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Site-ul www.kaliaflowers.ro este detinut si administrat de KALIA FLOWERS CONCEPT S.R.L. cu sediul in Stefanesti, Arges, Str. Morii, nr.8 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J3/391/2016, CUI 35709030, denumit in continuare KaliaFlowers

KaliaFlowers isi asuma dreptul de a efectua modificari ale acestor prevederi sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului KaliaFlowers, incluzand: texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea KaliaFlowers şi, dupa caz si, a altor terti care au autorizat KaliaFlowers sa le utilizeze si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea conţinutului fara acordul scris al KaliaFlowers sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

KaliaFlowers nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. KaliaFlowers nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul KaliaFlowers, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

KaliaFlowers este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub nr. 23333.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice KaliaFlowers  are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

KaliaFlowers nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de KaliaFlowers nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, KaliaFlowers  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

KaliaFlowers nu face publice si nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale Clientilor sai. Datele nu vor fi transferate in alte state.

Informatiile referitoare la cardurile bancare ale Clientilor nu sunt stocate in baza de date a site-ului KaliaFlowers, acestea fiind procesate si folosite strict de furnizorii de servicii de plata online. KaliaFlowers nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului pe care sunt stocate aceste date.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autorităti in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul la informare, dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date. Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Stergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru in Politica de confidentialitate privind utilizarea datelor personale.

PROCEDURA DE COMANDA

Clientii pot comanda produse de pe KaliaFlowers fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se considera valabila numai dupa ce KaliaFlowers confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar precizat in pagina de contact a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Factura fiscala aferenta unei comenzi va fi tiparita si trimisa in colet cu produsele comandate.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca KaliaFlowers intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului comandat. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre KaliaFlowers telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns, KaliaFlowers isi asuma dreptul de a anula comanda.

MODALITATI DE PLATA

Plata produsului comandat se poate efectua:

  1. a) online cu cardul, in conditii de siguranta maxima, prin serviciul de plata Plationline, fara a percepe un comision suplimentar; plata se va face in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  2. b) ramburs/numerar la primirea comenzii.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele: kaliaflowers.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) KaliaFlowers isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, KaliaFlowers va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

MODALITATI DE LIVRARE

Livrare prin curier rapid.

Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni pana Vineri.

Sunt acceptate si comenzi cu livrare in afara tarii in limita ariei Postei Romane afisate pe site. Costul afisat este calculat in functie de greutate si tara in care se livreaza. Livrarile internationale se fac exclusiv prin serviciul de curierat al Postei Romane.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pachetului de catre consumator. Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.kaliaflowers.ro . Clientul se obliga ca inainte de expedierea returului sa notifice KaliaFlowers, intentia sa de a returna produsele achizitionate, printr-un email la shop@kaliaflowers.ro care sa contina: data expedierii coletului, numarul comenzii, suma de returnat si datele contului bancar.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar KaliaFlowers  poate refuza coletul.

Consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre KaliaFlowers. Produsele se vor returna doar in ambalajul original impreuna cu factura si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Produsele nu trebuie sa fi deteriorate sau murdare. De asemenea, KaliaFlowers isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientilor ale caror actiuni considera ca au fost realizate cu rea-credinta si care pot atrage raspunderea pentru pagubele pricinuite, conform legislatiei in vigoare. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris si transmisa electronic. In cazul sumelor achitate cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin email la adresa shop@kaliaflower.ro  sau telefonic la numarul de telefon 0799191966 intre orele 9-18.

RECLAMATII PRIVIND PRODUSELE

Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta  KaliaFlowers  in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail sau telefonic. KaliaFlowers urmeaza sa o solutioneze in cel mai scurt timp. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de KaliaFlowers , dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

LIMITAREA RASPUNDERII

KaliaFlowers face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe KaliaFlowers sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, KaliaFlowers  va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, KaliaFlowers nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe  KaliaFlowers nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe site. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii.

In cazul in care KaliaFlowers se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la KaliaFlowers. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe KaliaFlowers  in zilele de Vineri, Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

De asemenea, KaliaFlowers nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Utilizatorii pot face comentarii si orice alte comunicari, pot transmite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, rasist, provocator, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu KaliaFlowers, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare.

KaliaFlowers nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda KaliaFlowers dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane fizice sau juridice. KaliaFlowers isi rezerva dreptul de a retrage de pe KaliaFlowers orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

ACCESUL ONLINE AL UTILIZATORILOR

KaliaFlowers nu garanteaza accesul clientilor la site-ul  KaliaFlowers in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale KaliaFlowers .

REDUCERILE

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre KaliaFlowers , iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil.  KaliaFlowers nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

FORTA MAJORA SI LEGEA APLICABILA

Atat clientul cat si KaliaFlowers nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei romane în vigoare.

Orice conflict aparut intre KaliaFlowers si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.kaliaflowers.ro.