Politica de retur

POLITICA DE RETUR
RETURNAREA PRODUSELOR

Conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pachetului de catre consumator. Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.kaliaflowers.ro . Clientul se obliga ca inainte de expedierea returului sa notifice KaliaFlowers, intentia sa de a returna produsele achizitionate, printr-un email la shop@kaliaflowers.ro care sa contina: data expedierii coletului, numarul comenzii, suma de returnat si datele contului bancar. Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar KaliaFlowers poate refuza coletul.

Consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre KaliaFlowers. Produsele se vor returna doar in ambalajul original impreuna cu factura si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. De asemenea, KaliaFlowers isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientilor ale caror actiuni considera ca au fost realizate cu rea-credinta si care pot atrage raspunderea pentru pagubele pricinuite, conform legislatiei in vigoare. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris si transmis electronic. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate.

Plata sumei ce trebuie rambursata se face in conditii de maxima siguranta prin serviciul de plata PlatiOnline in contul cumparatorului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin email la shop@kaliaflowers.ro sau telefonic la numarul de telefon: 0799191966.